Nyheter

 • Erik Mattson vann 100-lappsfinalen igen

  Efter en mycket spännande final i 100-lappen på måndagskvällen stod Erik Mattson slutligen som segrare. På pallen hittar vi även  tvåan Noel Rahlgård och trean Oscar Sjögren. Sollentunahallen gratulerar alla på pallen och tackar för det stora intresset som visats tävlingen under sommarmånaderna 2023. Nu är det dags för seriespel igen.

 • Vinnarna i Vinterrmixen och Mix-DM korade

  Nu har finalen av Vintermixen spelats färdigt. Det blev en väldigt jämn och spännande final med många höga slagningar. Till sist hamnade två par på lika många matchpoäng och då spelades det en roll off mellan topplagen.

 • Hemmaseger i Sollentunaslaget

  Säsongens seniortävling Sollentunaslaget spelades under november månad och en bit in i december. Tävlingen samlade 86 herrar och 9 damersom tampades om segern, i en herr- och en damklass, med handicap efter ålder.

 • Husligan har startat

  Nu är vi igång för fullt med Husligan i Sollentunahallen. Vår interna serie för företags- eller kompislag. Klicka på "Läs mer" för att läsa vidare om seriestarten.

 • 100-lappen 2022 - finalen avgjord

  På måndagskvällen avgjordes sommarens tävling "Hundralappen". Det blev en spännande tillställning tillsammans med de 16 finalisterna.Till sist stod Erik Mattsson som slutsegrare före Andreas Candelöf Eriksson. Trea Elias Sjögren och fyra Mattias Persson. Stort tack till alla er som deltagit under sommaren säger Sollentuna Bowlinghall. Nu drar vi igång bowlingsäsongen på riktigt. Välkommen till oss.